Bodrij Interim Management is opgericht in 2007. Zij verricht op projectbasis dienstverlening bij profit en non profit organisaties.


Financieel Manager met brede ervaring in alle aspecten van accounting, auditing en financieel management. Ervaring met inrichting Financial & Business Control, ERP implementaties, opzetten en herstructureren financiële afdelingen en leidinggeven aan financiële administraties, ICT, HR en Control afdelingen. Veel ervaring met Shared Service Centers. Mijn motivatie is om binnen uitdagende functies/opdrachten en organisaties mijn kennis en vaardigheden toe te voegen, waardoor ik de organisatie verder kan brengen qua professionalisering. Daarvoor heb ik meer dan 25 jaar ervaringen opgedaan in zowel de profit als non-profit sector in uiteenlopende organisaties, functies en projecten. Mijn branche-ervaring is gelegen in de Productie en distributie, Groot- en detailhandel, Vervoer en opslag, Openbaar bestuur en overheidsdiensten, Financiële dienstverlening, Automotiv en Kenniscentra.

Als extra bagage kan ik meenemen mijn zeer uitgebreide kennis op het gebied van KP7 (Europese projecten), Lean Six Sigma en ISO 9001. Verder heb ik veel ervaring binnen financiële administraties in het buitenland. België, Duitsland, Portugal, Noorwegen, Denemarken, Nigeria, Ivoorkust, Benin, Ghana en Rusland. De kennis reikt van het opzetten van een administratie tot het dagelijks beheer tot audits uitvoeren.

Als persoon ben ik analytisch sterk, ondernemend, resultaatgericht, heb een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit, overzie het ‘grote geheel’ en kan prioriteiten goed onderscheiden. Spreek elke taal in de organisatie. Mijn managementstijl kenmerkt zich door de opvatting dat hiërarchie noodzakelijk is, maar dat samenwerking en teamverband de succesfactoren zijn om de doelstellingen te verwezenlijken. Ik stuur daarbij op ‘output’ en stel mij coachend op.

Bodrij Interim Management